Dumnezeu te va trata asa cum te tratezi pe tine, cum Il tratezi pe El si cum ai tratezi pe ceilalti

Iisus spunea:

„Iubeste-L pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot sufletul tau si pe aproapele tau ca pe tine insuti !”.

A mai spus:

„Nu judecati ca sa nu fiti judecati, caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati si cu masura cu care masurati , vi se va masura !”.

Acesta este marele secret esoteric al vietii. Intr-un fel, aceasta inseamna ca de tine depinde in cea mai mare parte propria mantuire.

Daca doresti sa stii ce iti va fi menit in ziua judecatii sau in experienta ta Bardo, gandeste-te cum ai tratezi pe ceilalti, pe tine si pe Dumnezeu. Exista doua perspective din care poti analiza aceasta intelegere.

Prima este cel mai des intalnita si anume: „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face !”.

Cu alte cuvinte, cum ai tratezi pe ceilalti, asa te va trata si Dumnezeu pe tine. Este adevarat deoarece fiecare persoana este intruchiparea Lui Dumnezeu, indiferent de rasa, credinta sau culoare si de nivelul evolutiei sale. Asadar, cum ai tratezi pe ceilalti, defapt asa-L tratezi pe  Dumnezeu.

Prin urmare, daca vrei sa iti asiguri un nivel superior de evolutie spirituala, trateaza pe ceilalti asa cum L-ai trata pe Dumnezeu sau pe unul dintre Marii Maestri Ascensionati.

Asa cum spunea Maestrul Iisus:

„Daca faci asta unuia mai mic  dintre fratii Mei, de fapt mi-o faci Mie”.

Cea de-a doua interpretare este , o intelegere din perspectiva Constiintei prin Prisma Spectrului Integrat Complect. Aceasta inseamna ca, modul in care ai tratezi pe ceilalti reflecta modul in care tu vei fi judecat. Vei fi deschis ca fiind evoluat din punct de vedere spiritual, precum te tratezi pe tine si pe Dumnezeu sub toate formele. Mai intai, esti intruchiparea Lui Dumnezeu si chiar daca ai tratezi pe ceilalti bine, dar te ataci, te critici si te infurii pe tine constant, inseamna ca te infurii pe Dumnezeu.

Evident, aceasta iti va afecta relatiile cu ceilalti.  Pentru ca, asa cum se spune: daca nu te iubesti pe tine, nu ai poti iubi deplin pe ceilalti.

De asemenea, cum Il tratezi pe Dumnezeu nu se refera doar la Dumnezeul din Ceruri. Este la fel de adevarat ca Dumnezeu se afla in interiorul si in afara ta. Dumnezeu este in fiecare copac, planta, floare, in aer, in soare, in stele, in animale, in Minerale, in pietre. Orice substanta exterioara este alcatuita din Dumnezeu.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *