Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlalti

Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlanti, ci doar de propriul echilibru vibrational. Iar fericirea celorlanti nu depinde de tine, ci doar de echilibrul lor vibrational, pentru ca modul in care cineva simte, in orice moment, are legatura doar cu amestecul vibrational propriu.

Modul in care simti este simplu, clar si indica mereu echilibrul vibrational dintre dorinte si emisiile tale vibrationale.

Nu este nimic mai important ce trebuie inteles in acest Univers, decit cum se potriveste vibratia pe care o emiti cu vibratia dorintelor tale, iar modul in care simti iti indica fie ca accepti, fie ca respingi conectarea la Sursa. Fiecare Sentiment placut; fiecare creatie pozitiva; toata abundenta, claritatea, sanatatea, vitalitatea si Starea ta de Bine – si toate acele lucruri pe care tu la consideri bune, depind de modul in care tu simti acum si de relatia pe care acele sentimente-vibratie o au cu vibratia Fiintei tale reale si cu vibratia dorintei tale.

Universul tau vibrational se fundamenteaza pe Legea Atractiei. Asta inseamna ca Universul tau cunoaste doar includerea.

Cind iti indrepti atentia catre ceva ce iti doresti si ai spui „da”, incluzi acel lucru in vibratia ta. Dar cind te uiti la ceva ce nu doresti si spui „nu”, de asemenea, il incluzi in vibratia ta. Cind nu acorzi atentie, nu incluzi, dar nu poti include ceva caruia ai acorzi atentia ta, pentru ca atentia ta al include in vibratia ta, de fiecare data, fara exceptie.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *