Obiectivele terapiei prin ganduri

In Era Varsatorului , identificarea exagerata a umanitatii cu corpul emotional si cu tipurile emotionale de terapie este eliminata de puterea distructiva a lui Shiva si a Sfantului Duh , care sunt una si aceeasi Energie. Vindecarea va fi realizata la nivel cauzal , adica prin puterea mintii. Fiecare cauta fericirea , care este o stare psihica a gandurilor.

Este foarte simplu sa te simti bine tot timpul ; nu trebuie sa faci altceva decat sa gandesti asa cum trebuie. O parte din Terapia prin ganduri te ajuta sa inveti cum sa nu gandesti. Multi oameni gandesc tot timpul si nu stiu sa isi aduca mintea la tacere.

Pentru a avea pace interioara , nu trebuie doar sa gandesti corect ci si sa inveti sa te bucuri de pacea care vine din lipsa gandurilor  sau starea de liniste a mintii. Exista momente cind trebuie sa gandesti si momente cand nu trebuie.

Terapia prin ganduri  incearca sa controleze si sa integreze corect emotiile; nu este victimizata de emotii si nu creeaza constient emotii negative. Marele Concept al Terapiei prin ganduri este de a incerca tot timpul sa gandeasca cu mintea Hristica, Buddhica a Puternicei Prezente Eu Sunt, a Lui Dumnezeu si a Zeitei si nu cu mintea egoului negativ.

Terapia prin ganduri incearca sa pastreze echilibrul, moderatia si TAO in orice moment. Daca te simti trist inseamna ca ai ganduri pline de tristete.

Pentru a corecta imediat acest aspect in terapia prin ganduri, nu este nevoie decat sa faci o lista cu toate motivele pentru care ar trebui sa fi fericit. Sau o lista cu toate motivele pentru care te simti dezechilibrat. Aceasta se aplica oricarui aspect din viata.

Daca esti ingrijorat  referitor la ceva, fa o lista cu toate motivele pentru care ar trebui sa ai credinta , incredere si rabdare ca lucrurile se vor aranja. Totul este in mintea ta. Asa cum spunea Maestrul Sai Baba ” mintea creaza limite si tot mintea aduce eliberarea”.

Controlul mintii si al emotiilor este elementul esential care defineste dezvoltarea constiintei. Constiinta controleaza totul in viata. Cel mai important aspect al dezvoltarii si rafinarii constiintei este controlul mintii, deoarece daca faci acest lucru , vei invata incet dar sigur sa iti stapanesti toate aspectele vietii.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *