Viata vazuta prin Ochii Iubirii

Titlul acestui articol suna ca un cliseu; cu toate acestea, detine un ” Adevar Divin”. Toata lumea cauta iubirea. Toata lumea isi doreste iubire. Un numar foarte mare de oameni cauta iubirea romantica..

Aproape toti oamenii au nevoie de mai multa iubire de sine, insa nu realizeaza acest lucru. Oamenii incearca sa gaseasca mai multa iubire in prieteni, precum si in Familie, copii si parinti.

Toti oamenii spirituali incearca sa genereze iubire si devotament fata de Dumnezeu si Maestri si isi doresc sa o si primeasca. De fapt iubirea face lumea sa se invarta. Intregul Univers infinit este doar  un ” joc al iubirii fata de Dumnezeu”!

De ce lipseste iubirea atat de multor oameni? 50% din toate casniciile sfarsesc prin divort. Cei care sunt casatoriti nu traiesc neaparat o iubire foarte mare in casnicie sau in relatie. Cei mai multi oameni au adesea dificultati in a-si exprima iubirea fata de parinti, copii si anumite rude.

Multi nu simt iubirea fata de Dumnezeu sau iubirea venita de la Dumnezeu , care si-ar dori-o. Cei mai multi oameni de pe aceasta planeta nu traiesc intr-o stare de iubire neconditionata fata de toti si toate. . Daca „iubirea face lumea sa se invarta”, cum se face ca atati de Multi oameni nu o simt la adevaratul ei potential?

Raspunsul la aceasta intrebare este ca nu vad viata prin „ochii iubirii”. Ce inseamna de fapt acest lucru? Iubirea nu are nimic de-a face cu aspectul fizic sau cu cat de multi bani ai, cu averile materiale si lucrurile din afara Sinelui.

Exista o singura de a avea iubirea , in toate relatiile tale cu Domnezeu si Maestrii, aceea de a vedea viata prin constiinta si sandirea spirituala a lui Melchisedec, Hristos si Buddha. Si asta pentru ca gandurile noastre sunt cele care ne creaza realitatea, sentimentele si emotiile.

Constiinta Lui Dumnezeu este Constiinta Iubirii. Atunci cand un om vede prin”Ochii Lui Dumnezeu sau ai Iubirii”, el gaseste iubire si nu defecte! Ochii Iubirii sunt, de asemenea, plini de iubire de sine si de iubire fata de Dumnezeu.

Sunt persoane care privesc fiecare situatie a vietii ca pe o oportunitate de a exersa demonstrarea iubirii. Asadar, pentru a trai realitatea exclusiva a iubiri in viata, trebuie sa fi in permanenta vigilentsi sa nu permiti patrunderea gandurilor lipsite de iubire, care nu apartin Lui Dumnezeu.

Asadar, realizarea stapanirii asupra „ochilor iubirii” este una dintre cele mai mari realizari ale unei persoane pe Pamant. Straduiti-va in permanenta sa atingeti acest ideal nobil , cu  toata gandirea si puterea sa va iubiti aproapele asa cum va iubiti pe voi !

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *