Punctul de echilibru al oamenilor

Preocupati-va sa va gasiti propriul punct de echilibru. Sunt foarte multi oameni care sunt condusi de Ego-ul Negativ si spun celorlalti sa le urmeze modul de viata echilibrat . Aceasta este o iluzie si nimic mai mult .

Punctul de echilibru al oamenilor poate fi afectat de sanatatea fizica sau de lipsa acesteia sau de dezvoltarea spirituala. Cu cat deveniti mai avansati din punct de vedere spiritual, cu atat mai neconventionale pot deveni unele din obiceiurile voastre.

Trebuie sa intelegem ca punctul de echilibru al oamenilor se schimba constant. De exemplu, daca cineva a fost cu ani in urma un bun alergator de cursa lunga , acest lucru acum l-ar distrage de la serviciul pe care il are. Ceea ce este bun intr-un moment, peste ani poate fi exact opusul.

Pentru unii, oameni, a avea o viata sociala activa este punctul lor de echilibru si pentru alte persoane echilibrul poate insemna viata in muntii Himalaya intr-o manastire budista. Nu trebuie sa va comparati cu altii, ci mai degraba sa aveti incredere in propria indrumare interioara.

Mai presus de orice, nu lasati Ego-ul Negativ sa va spuna ca punctul de echilibru pe care l-ati gasit voi este punctul de echilibru pe care ar trebui sa-l urmeze toti ceilalti. Fiecare persoana se afla intr-o stare de evolutie diferita, ceea ce afecteaza foarte mult punctul de echilibru.

De aceea , este periculos sa dati verdicte absolute. Trebuie sa va incredeti in propria indrumare si sa va gasiti punctul de echilibru in fiecare aspect al vietii.

Trebuie sa fim mai milosi , sa nu-i mai judecam pe alti si sa-i acceptam asa cum sunt.  Sa ne gasim cu toti punctul de echilibru in fiecare aspect al vietii noastre, sa invatam sa iubim si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

Este important sa intelegem ca Dumnezeu nu ne-a creat pe toti la fel.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *