Sa invatam sa gandim corect

Sa invatam sa gandim corect , odata ce gandurile noastre ne creaza realitatea si ne determina sentimentele, emotiile, comportamentul, energia si ceea ce atragem si magnetizam in viata, este absolut esential ca fiecare persoana sa invete cum sa gandeasca corect.

Fiecare cauta fericirea si pacea interioara, iar acestea se afla in gandirea noastra. Noi nu vedem doar cu ochii nostri, vedem si cu mintea.

Lumea este un ecran de proiectie, iar noi vedem propriul nostru film. Cand interpretati viata din punctul de vedere al mintii voastre spirituale, va simtiti bine in permanenta si aveti numai sentimente si emotii spirituale pozitive.

Tot ce apare in viata , daca este vazut din punctul de vedere al mintii spirituale este un test spiritual si o lectie pentru a vedea daca puteti pastra perspectiva spirituala. Gandurile si comportamentul negativ, sentimentele si emotiile, sunt un semn ca ati gresit.

Aceasta este stiinta vindecarii prin atitudine. Nimic din interiorul Sinelui , nici o persoana sau situatie nu va determina sa ganditi sau sa simtiti ceva. Totul este in functie de obtiunea si interpretarea voastra.

Fiecare gand pe care il concepeti , este ca o lentila prin care vedeti viata. Oamenii vad viata prin prisma culturii, religiei, rasei , mediului social si economic, a programarii familiale, a colegilor de acceasi varsta, din programarea vietii trecute, si asa mai departe.

Gandirea corecta este una din cheile absolute pentru a realiza Constiinta prin Prisma Spectrului Complect Integrat, fiind fericiti, avand pace interioara si succes in viata.  Dintr-un alt punct de vedere , puteti realiza toate acestea si daca invatati sa nu ganditi.

Aceasta este una dintre cele mai importante intelegeri si abilitati care trebuie dezvoltate in viata; cu toate acestea, acest lucru nu este cunoscut. Majoritatea oamenilor sunt condusi in viata de minte, emotii, dorintele corpului fizic, subconstient, copilul interior, impulsuri, pofte si asa mai departe.

De aceea , majoritatea sunt atat de ocupati tot timpul. Nu este posibil sa aveti pace interioara daca nu puteti sa va linistiti mintea.Functionarea constanta a mintii stimuleaza glandele suprarenale si oboseste ficatul, ceea ce extrage energia din alte organe si glande.

Un alt motiv pentru a linisti mintea este : Cum credeti ca poate Dumnezeu si Maestrii Ascensionati sa vorbeasca cu voi daca mintea voastra nu este niciodata linistita ?

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *