Secretele Cunoasterii Sufletului

Deschideti-va inimile sa puteti descoperi secretele Cunoasterii Sufletului.

Cunoasterea Sufletului se va manifesta in fiecare incarnare a ta, pentru ca apartine eternitatii.

Cunoasterea Sufletului este aceea care se starneste in inima ta.

Cunoasterea Sufletului se trezeste, asa cum te si mentine in viata.

Cunoasterea Sufletului este aceea ce te conduce pe calea spre casa.

Cunoasterea Sufletului iti ofera cunoasterea trecutului, prezentului si viitorului.

Cunoasterea Sufletului iti ofera cunoasterea Sinelui si a celorlalti.

Cunoasterea Sufletului este cunoasterea Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul.

Intregul subiect despre Suflet, Intelepciune si Cunoastere Spirituala este unul foarte interesant. Acesta este primul pe care il gasim in adancul Sufletului si in subconstientul nostru, toata cunoasterea vietilor noastre anterioare.

In medie , cel mai vechi Suflet  de pe acest Pamant a avut peste 200 de vieti anterioare. De asemenea in Suflet si in subconstient se afla toate talentele, darurile si abilitatile vietilor anterioare. Totul se poate dovedi cu ajutorul hipnozei.

Subconstientul este depozitul Inregistrarilor tale Akashice. In momentul incarnarii, exista un val partial protejat, care este pus peste aceste amintiri profunde, deoarece ar fi destul de coplesitor pentru constiinta unui om sa fie  „inundata” de amintirea a 200 de vietii trecute.

Acum, totul devine mult mai coplex. Trebuie luat in considerare , de asemenea, ca fiecare dintre noi are cate 12 Extensii ale Sufletului care alcatuiesc SupraSufletul.

Acestea sunt niste fiinte asemenea noua care fac parte din SupreSuflet., care se incarneaza pe Pamint sau pe alte planete care se afla in evolutie.

Considera ca exista posibilitatea ca fiecare dintraceste Extensii de Suflet sa fi avut sute de vieti anterioare, astfel incat ai putea accesa  intelepciunea, cunoasterea , darurile si aptitudinile acumulate in aproximativ 2400 de vieti acumulate.

Putem face un pas inainte , stiind ca fiecare dintre noi are cate 144 Extensii se Suflet care alcatuiesc Monada sau Puternica Prezenta Eu Sunt, familia noastra Monadica, daca vreti sa o numim asa, asfel incat putem spune ca detinem intelepciunea, cunoasterea, aptitudinile si abilitatile a 200 de vieti trecute cu cate 144 Extensii de Suflet de fiecare.

Trebuie sa se inteleaga ca exista diferite moduri de atingere a intelepciunii si cunoasterii. Cu cat veti dezvolta mai multe Suprasimturi, cu atat veti avea mai multe cai de accesare a intelepciunii si Cunoasterii Lui Dumnezeu.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *